Иван Димитров, ДБ: “Независимият” служебен кабинет уволнява наред. Реваншизъм на макс, за да покажат характер

За първи път в живота ми ме уволняват! За първи път в живота ми ме уволнява пряк ръководител, който никога не ме е виждал! За първи път в живота ми ме уволнява Министър-председател, който е и Министър на Външните работи едновременно!

Странно усещане, питаш се имало ли е смисъл всичко, което си направил или започнал, щом като никой не го интересува, съответно не го е оценил. Това ми напомня едни оценки на министри, дето щяха да се правят преди Ротацията…друга тема.

 

Това написа във Facebook вече зам.-областният управител на София област Иван Димитров от ДБ.

 

Вижте цялата публикация:


“Независимият” служебен кабинет уволнява наред, не само мен. Даже често не знаят кого уволняват, просто така им е наредено.


Всичко това по заръка на една политическа сила, която много държи пак да е първа, нищо че може пак да не реализира управленския си мандат. За 3-ти ли, 4-ти път ли…вече спрях да ги броя.


Реваншизъм на макс, за да покажат характер, който не притежават.


Завист към активността на хора, чиито действия не могат да контролират.


Интригантство и сплетни на регионално ниво, характерни за махленски взаимоотношения, неподхождащи на отговорни политици, работещи за интересите на обществото.


Липса на всякаква емпатия и достойнство в човешките отношения, въпреки нормалните противоречията в “разговора между несъгласни” (по Хр. Иванов).


Много ми се иска да върнем експертността в обществените отношения, да изхвърлим дилетанщината, шуробаджанащината, калинките и други твари от държавната администрация, държавните предприятия и тези с държавно участие. Точно така, както е във всеки успешен частен светъл бизнес.


Защото ако ние, гражданите сме акционери във фирмата, наречена ДЪРЖАВА искаме ли за нас да работят подобни служители?!


Дами и Господа, пак идват избори.


Нямате по-важна работа от това да отидете до урните, повярвайте ми!


ПП: Благодарности на всички служители от Областна администрация на Софийска област за съвместната работа!