След Диона: И „Мис Силикон” с положителна проба за кокаин зад волана

„Мис Силикон” Катрин Йорданова е дала положителна проба за кокаин при извършен полеви тест за шофиране след употреба на наркотици. Пътната проверка е извършена в столичния квартал "Студенстки град".

Плеймейтката е дала и кръвна проба за изследване, след което е задържана за 24 часа.

 

„Тя тренира усърдно, спортистка е. В момента тренира бокс и много се съмнявам да е употребявала някакви забранени субстанции”, коментира братът на плеймейтката Йордан Йорданов. Тя му казала, че не е виновна.

 

В последните седмици името на 23-годишната Йорданова беше замесено в няколко скандала. Първият беше предизвикан от качен от нея клип, на който се вижда как кола се движи по АМ "Тракия" със скорост от 256 км/ч.

 

В последните видеа се вижда, че автомобилът, който управлява, е със стикер на парламента. Йорданова обаче не пожела да обясни как се е сдобила с него. От пресцентъра на Народното събрание обясниха, че стикерът е копие на тези, които са залепени на служебните автомобили. Добавиха, че пропуските на депутатите са с пореден номер, име и фамилия.

{!!REKLAMA!!}

Припомняме, че в края на януари и фолк певицата Диона беше спипана да шофира под въздействието ан наркотици. Кръвната проба на певицата излезе положителна за кокаин, а урината ѝ - за кокаин и марихуана.

 

Софийската районна прокуратура привлече певицата към наказателна отговорност за шофиране след употреба на наркотични вещества. Тя беше пусната от ареста под парична гаранция от 5000 лв.