Министърът на спорта и Илиана Раева се сдобриха

Отношенията между Илиана Раева и министърът на младежта и спорта - Радостин Василев са изгладени.

Това съобщи самата тя в профила с във Facebook. Припомняме, че вчера Раева обвини Радостин Василев, че е проявил неуважение към нея, както и към художествената гимнастика.

 

Ето какво написа Раева:

"Днес министър Василев ме прие в кабинета си.
Изчистихме всички недоразумения и двамата гледаме в една посока - просперитета на спорта!
Вчера той ми се извини. Днес аз направих същото. Извиних му се, защото така го чувствам и смятам, че така е редно. Монетата винаги има две страни.
Вярвам в неговите намерения и възможности, че като министър ще направи най-важното за развитието на спорта."

 

Пред БНР тя допълни: „Разговорът между мен и министър Радостин Василев беше много полезен. Добре изяснихме ситуацията. Нещата между нас са били неразбрани правилно и за това се стигна до този тежък и за двамата ден. Всичко вече е минало. Сигурна съм, че ще работим в една добра среда с министър Василев. Сигурна съм, че всичко, което той има като желание да направи за спорта, ще бъде за доброто на спрота.

 

По време на срещата получих уверение от министър Василев, че няма да имаме проблеми с организацията на всички наши събития. Говорихме и за разширението на залата на база „Раковски“. Всичко, което може да се направи то да стане факт, господин Василев каза, че ще го направи. Надявам се той скоро да внесе вече готовите документи за разглеждане в Министерски съвет“.