Трифонов: Записът, който пусна Р. Василев, показва неговата гнила същност

”Този запис, който пусна сутринта Радостин Василев, показва цялата гнила същност”, написа във Фейсбук лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов.

„Предполагам, че повечето от вас са отвратени от това, което виждат и чуват. И аз така“, заяви лидерът на ИТН. Според него към момента изрази като “Аз нали ви казах” ще са верни, но с нищо няма да помогнат. "Цял живот работя с емоции, а трябва да съм практичен", каза още Трифонов и поясни, че иначе няма успех. "Във всяка работа е така", смята той.

 

Трифонов изрази мнение, че щастието не е цел, а следствие, и трябва да направиш нещо, за да си щастлив. Той коментира, че и в тази ситуация е така - трябва да се постъпва практично, а не емоционално. "Тоест, нужна е експертиза на хора, които разбират, а не хора, които искат власт, слава и пари, но всъщност нямат грам морал", отбеляза лидерът на ИТН.

 

Припомняме, че по-рано днес народният представител от "Продължаваме промяната - Демократична България" Радостин Василев пусна запис, за който твърди, че е от онлайн заседание на Националния съвет на „Продължаваме промяната“.